• Background Image

    Om oss

 

InsiderLog är en molnbaserad mjukvara som automatiserar noterade bolags hantering av insiderinformation och loggböcker på ett sätt som både sparar tid och säkerställer compliance med EU:s marknadsmissbruksförordning MAR. 

InsiderLog är idag den marknadsledande lösningen i Norden för administration av insiderlistor och loggböcker. InsiderLog används av fler än 400 publikt noterade bolag och därtill professionella rådgivare som DLA Piper, KPMG och PwC.

InsiderLog utvecklades från början av Serendipity, en svensk bolagsgrupp med fem portföljbolag. Detta gjordes som en reaktion på den ökade administrativa belastning som upplevdes då EU:s nya marknadsmissbruksförordning MAR trädde i kraft 2016. Istället för att vända sig till en extern tjänsteleverantör bestämde sig Serendipity för att utveckla en egen lösning för att komma till rätta med den tidskrävande administrationen. Efter att ha använt InsiderLog i några månader började förfrågningar att komma in från andra svenska listade bolag som själva hade upplevt samma problem. I december 2016 lanserades därför produkten externt och InsiderLog blev ett fristående bolag.

I januari 2018 fick InsiderLog en ny majoritetsägare då Euronext som opererar börserna i Frankrike, Belgien, Nederländerna, Portugal och Irland förvärvade 80% av bolaget. Som en följd av detta är InsiderLog idag också en del av Euronext’s värdeerbjudande till alla +1200 företag som är listade på deras marknader.

För den senaste informationen om InsiderLog, klicka här för att följa oss på LinkedIn.

 

 

Företagsdetaljer och kontaktinformation

InsiderLog AB

Aktiebolag med organisationsnummer 559141-7083 och momsnummer SE559141708301

Registrerad adress Storgatan 10, SE-114 51 Stockholm, Sverige

Managing Director Mazdak Shiasi mazdak[at]insiderlog.com, +46708745378